Stejně jako každý rok, tak také letos Okresní Sdružení České Unie Sportu Strakonice ve spolupráci s Městem Strakonice a Strakonickým deníkem bude pořádat anketu o nejlepší sportovce okresu Strakonice. Věříme, že i letos bude z čeho vybírat.

Tělovýchovné jednoty, Sportovní kluby, ale i jednotlivci mohou nominovat nejlepší sportovce a kolektiv a to v kategoriích dospělých a mládeže. Nominaci je možno zasílat na anketním lístku ve tvaru: Jméno, Klubová příslušnost, výčet úspěchů za uplynulý rok (nejméně 3). Nominován může být i sportovec, který nepůsobí na Strakonicku, ale má zde trvalé bydliště. Pokud má daný oddíl jak mužskou, tak ženskou složku, může se nominovat z každé jeden zástupce. Bude vybrán trenér roku, sportovní osobnost, dále pak bude vyhlášena akce roku, Cena starosty města Strakonice, Cena ředitele pivovaru a handicapovaný sportovec.

Uzávěrka nominací bude 31. 12. 2021.

Pověřené osoby mohou své návrhy posílat na e-mail osst@jck.cuscz.cz.

O výsledcích rozhodne porota složená ze zástupců Okresního Sdružení České Unie Sportu Strakonice, z.s., sportovních funkcionářů, trenérů a legend.

Stanislav Kašpar, Okresní Sdružení Česká Unie Sportu Strakonice, z.s.

 

ANKETNÍ LÍSTEK